REFERENCER

”At komme til konsultation hos Vibeke er at komme i de bedste profesionelle hænder! Vibeke har en helt unik og enestående evne til at se ind bag ord og følelser – at se én klart og tydeligt og få processen lige derhen, hvor den rykker! Vibeke ved, hvad hun taler om, og hun formår at få hele mennesket med. Vibeke fornemmer lynhurtigt, hvilke redskaber, der skal til, og med sin skarpe, kærlige og menneskelige tilgang, hjælper hun dig til at finde kernen i din problemstillig samt til at få den løst.

Med coaching og naturmedicin er der nu blevet rettet op på mine ubalancer, og dét specifikke problem, jeg uden held havde været hos utallige behandlere med, klarede Vibeke i løbet af ingen tid! Næste gang jeg har brug for behandling, bliver det atter hos Vibeke, for der ved jeg, at jeg er i de tryggeste hænder! Tak, Vibeke!”

Birgitte Koch - selvstændig pædagogisk konsulent. Indehaver af firmaet Dignitá

 

”Raw Food – er simpelthen mad, der gør dig glad! Som behandler, yogalærer og mor til 3 ved jeg, hvor stor betydning kost har for ens velbefindende. Vibeke har tilføjet en helt ny dimension til det at spise. Raw Food er levende mad, der, udover at se indbydende ud, også er sundt, – og noget selv mine børn og min gamle bedstefar spiser med velbehag! Vibeke deler med entusiasme og glæde sin passion og viden om Raw Food, og hun har inspireret og hjulpet os med opskrifter, der med snilde kan indgå i en travl hverdag. Tak Vibeke – mine børn sprudler af sundhed, og jeg har mere energi, end jeg har haft længe!”

Emmamaria Vincentz, yogalærer – LilleYogaHus

 

"I flere år har jeg forsøgt mig med adskillige initiativer til forbedring af familiens kostvaner. I en fortravlet hverdag med fuldtidsjob og sultne teenagere i voksealderen har det været svært at omlægge kostvanerne til en mere sund og helsebringende hverdagskost. Jeg har aldrig til fulde formået at implementere mine initiativer i hverdagen, simpelthen fordi jeg ikke har kunnet overskue det. Men... så vendte "bøtten".

Jeg var så heldig at deltage i Vibekes "Raw Food Demo for Begyndere". Vibeke, som er en dygtig og kompetent formidler, formåede under sin demonstration med lethed og elegance at formidle Raw Food i såvel teori som praksis - og tillige på en måde, så jeg føler, det er lige til at "bære" Raw Food hjem i mit eget køkken.

Udover fantastiske smagsprøver på hurtige, nemme og lækre hverdagsretter, fik jeg også et kompendium med mig hjem. I kompendiet er der opskrifter på de smagsprøver, Vibeke tilberedte under sin demonstration. Opskrifterne er formidlet læservenligt og pædagogisk, så de er lige til at gå i gang med i hverdagen. Derudover indeholder kompendiet masser af nyttige og vigtige informationer om Raw Food.

Jeg står helt sikkert først i køen, når Vibekes bog udkommer!"

Tove Fonseca - ergoterapeut og nu Raw Food entusiast

 

Tak for en fantastisk Raw Food Demo! Aftenen var super inspirerende og utrolig givende! Din søde, grønne morgen-smoothie er nu også blevet min datters favorit (yeah!), og i morgen serverer vi Raw Dinner a´ la Vibeke for min ellers så kræsne vegetar-svigermor (glæder mig virkelig meget til at overraske hende!) Alle retterne, du demonstrerede, var ovenud skønne, og det hele var så let tilgængeligt og lige til at gå til – også for os, som ikke lever 100 procent raw. Jeg kan næsten ikke vente på at få opskrifterne tilsendt, for jeg må bare i gang NU! Mine celler synger efter mere Raw Food og lækre vegetarretter, og jeg er så inspireret til at gå i gang. Tak endnu engang!

Jeg glæder mig virkelig meget til din bog udkommer!”

Deborah Solomon - naturmedicinsk behandler

 

Vibeke Amdisen - Tidsbestilling: Mandag - fredag kl. 16.00 - 18.00 - Mobil: 2067 0602 - E-mail: vibekeamdisen@yahoo.com