Har du styr på hårfjerning?

De fleste kvinder og nogle mænd bruger ufatteligt lang tid på at holde deres hårvækst nede. Mennesker har hår mange steder, og lige så vigtigt som den behåring var, dengang vi var urmennesker og havde brug for denne behåring for at holde os varme og sørge for vi klarede den, ja lige så lidt betydning har alt dette hår i dag. Tendenserne har i lang tid været, at i sær kvinder, skal barbere deres hår på benene og andre steder. Man ønsker altså at være fri får sit hår, og dette resultere i mange forskellige hårfjernings metoder. Hvis du kunne tænke dig at læse mere om, hvordan du permanent kommer af med dette hår, ja så læs endelig med videre.

En permanent måde at fjerne hår

Er du også træt af at skulle bruge tid på at fjerne dit uønskede hår? Om du benytter dig af barbering, epilator, sugaring, voksning eller andet, ja så kan det både være en smertefuld, dyr og tidskrævende affære. Derudover kan man ende med irriteret hud, røde knopper eller andet, som ikke er det mest flatterende resultat. Derfor kan du med fordel kigge nærmere på den kosmetiske speciallægeklinik kalder permanent hårfjerning. Du kan altså med CeriX behandlinger opnå et hår frit resultat der er permanent. Hårfjerning ben, kan du læse meget mere om ved at følge dette link.

Hvordan fungere hårfjerning?

Hos CeriX sker hårfjerning med laser. Laseren giver som sagt permanente løsninger, og du behøver derfor aldrig igen at tænke over barbering eller anden hårfjerning. Netop det at have hårfri ben eller armhuler er manges drøm, og derfor er hårfjerning også en af de mest populære behandlinger hos CeriX. Behandlingerne er ofte i mellem seks og otte alt afhængig af dine hår og hvor godt du tager imod laseren. Behandlinger tager imellem en halv time til femogfyrre minutter. Laseren fungerer således at den rammer den mærke pigment i dine hårsække. Derved ødelægger man hårsækken, og dette betyder at der ikke kan vokse hår igen. Grunden til at der skal seks til otte behandlinger til, er fordi dine hår vokser i cyklusser, og derfor er det kun ca. Tyve procent af dit hår der vokser lige nu. Derfor skal man, for at kunne ramme hundrede procent af håret, bruge flere behandlingsgange. Hvis dette lyder som noget for dig, ja så klik endelig på linket længere oppe, og læs mere om hvad CeriX kan tilbyde dig.