Rejs ud på fede fodboldevents i resten af 2022

Fodboldrejser i resten af 2022.

Selvom mange af de store fodboldkampe allerede er blevet spillet og vist på tv igen og igen, så er der stadig mange store oplevelser ude i den vide verden for inkarnerede fodboldfans. Sæsonen 2022 er nemlig ikke helt ovre endnu, og det betyder også, at der stadig er gode muligheder for at tage af sted på en sportsrejse for at opleve live fodbold i fantastiske omgivelser.

Sportsrejser er en fantastisk måde, hvorpå du kan kombinere din passion for fodbold med afslapningen ved en hyggelig ferie til udlandet. Du kan finde sportsrejser til mange af de største fodboldbyer rundt om i verden – og selvfølgelig især i Europa. Her kan du nyde byernes fede kulturelle tilbud samtidig med at du kan juble med, når hjembyens fodboldhold igen og igen scorer mål lige foran dig på grønsværen.

Hvis du ønsker at tage af sted på en fodboldrejse i 2022, så er det ved at være sidste udkald. Har du brug for inspiration til, hvor du egentlig skal tage hen, så læs med her, når vi giver vores bud på nogle store fodboldbegivenheder, der stadig mangler at blive afholdt i 2022.

Dyrk den engelske feststemning når Arsenal og Liverpool mødes

To af de helt store hold, Arsenal og Liverpool, mødes i London d. 9/10 2022, og dette er en fodboldkamp i Premier League, som med garanti vil blive utrolig spændende. Begge hold er kendte for deres stjernespækkede rækker, som gang på gang leverer underholdende kampe, hvor spillerne går til den med hele deres hjerte. London generelt er desuden også kendt som en fantastisk by at se fodbold i, og de engelske fodboldfans sørger gang på gang for en feststemning, der kan føles helt euforisk.

Tager du på en fodboldrejse til London for at se Arsenal mod Liverpool, så skal du ikke snyde dig selv for de mange forskellige kulturelle tilbud, som London har at byde på. Her er der nemlig noget for enhver smag, uanset om du er til museer eller pubs.

Kombiner fodbold med julemarked i Paris

Kommer du lidt senere hen på året, så er det selvfølgelig oplagt at kombinere en fantastisk fodboldrejse med lidt klassisk juleshopping i absolut fantastiske omgivelser. D. 13/11 2022 spiller Paris Saint-Germain mod AJ Auxerre i hjertet af Paris, og det giver dig helt fantastiske muligheder for at se en spændende fodboldkamp med de velkendte Paris Saint-Germain stjerner. Når kampen er fløjtet af, kan du smutte forbi det hyggelige julemarked ved Trocadero, som ligger lige overfor Eiffeltårnet. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Slut året af med et brag i Qatar

Og selvfølgelig venter årets største fodboldbegivenhed stadig forude. Det er nemlig VM i Qatar, hvor finalen bliver afholdt d. 18/12 2022. Det her er årets begivenhed, når det handler om fodbold, og det er bestemt ikke noget, som man bør gå glip af. Danmark har selvfølgelig kvalificeret sig til slutrunden, og derfor er der endnu bedre grund til at tage på en enestående rejse til Qatar. Her kan man opleve de danske stjerne folde sig ud, og heppe så højt at det runger hjemme i de  danske stuer.