Få styr på børneværelset med HAY kasser i flotte farver

Forskellige HAY kasser i flotte farver

HAY folderkasser er den seneste tid blevet meget populære blandt mange mennesker, og de er nemme at få øje på i danskernes bolig. Kasserne passer til enhver person og deres hjem. De er både pæne, nemme og praktiske, og derfor kan de nemt håndteres af mennesker.

Foldekasserne er meget eftertraktede og de findes i mange forskellige farver og størrelser. Hos Little Happy findes et bredt sortiment af de populære foldekasser, og her kan man altså finde lige de kasser der passer til en og sit hjem. Med linket her, www.littlehappy.dk/hay-kasser, bliver man ført direkte ind i det brede univers af HAY kasser.

 

Den perfekte løsning til organisering

På børneværelset kan der hurtigt blive rodet og tingene kan flyde ud over hele gulvet – børn har jo en tendens til at rode lidt efter en god leg. Men, med kasserne vil dette slet ikke være et problem mere. De findes nemlig i forskellige størrelser, så alt legetøjet kan pakkes væk efter størrelse, og ved at finde kasser i barnets yndlingsfarver, vil det ikke være et problem at få barnet til at rydde op efter sig.

  • Størrelse Small

Foldekasserne i størrelse Small indleder til organisering i de mindre dele. Dette kan eksempelvis være små figurer som ikke har noget sted at være. Det kan også være dukketøj til barnets dukker, og på den måde får dukken også et “klædeskab”. Det vil barnet helt sikkert tage med i legen.

  • Størrelse Medium

Kasser i størrelse Medium giver lidt flere mulighed i forhold til organisering af de lidt større elementer. Dette kan f.eks. være lidt større bamser eller dukker. Her kan der lægges ting i og så kan kassen pakkes med. Kasserne kan også stables, så hvis der er mange kasser i størrelse Medium kan de nemt stå stablet op ad væggen.

  • Størrelse Large

Størrelse Large kan opbevare de helt store ting såsom vinterjakkerne om sommeren. De kan skubbes ind under sengen og findes frem igen til vinter. På den måde bruger man også mulig opbevaringsplads som pladsen under sengen. Det kan også være vintersko, eller sommertøjet når det så bliver vinter.

 

Kan også bruges i resten af hjemmet

HAY kasserne kan også nemt bruges andre steder end kun på børneværelset. Kasserne er i mange flotte farver og de vil give det ekstra personlige præg i ethvert rum, alt efter hvilken farve der vælges – og med de mange farver bliver det også lettere at finde farver der passer til den nuværende indretning.

På badeværelset kan der hurtigt blive rodet hvis der ikke er så meget opbevaringsplads. Hvor skal man gøre af toiletpapiret? Med en kasse i størrelse Small eller Medium kan de nemt ligge der ved siden af toilettet – og så løber man heller aldrig tør.

I skufferne kan der også hurtigt blive presset med de mange ting der skal være heri. Med Small kan der organiseres mindre ting, mens med en Medium eller Large kan der opbevares håndklæder. I selve badet kan de godt flyde med forskellige bøtter med sæbe, shampoo osv. Med en Small kasse kan de opbevares og samtidigt laver bøtterne ikke mærker i gulvet.